ESENYURT TERRACE MİXDE SATILIK 50 m2 DÜKKAN

Satılık İş Yeri 2,400,000 TL 50 m² / (Net) 40 m² Oda / Bölme: 1

  • Esenyurt, Zafer Mahallesi, Haramidere Yolu üzerinde yer alan dükkan Cadde Çarşı konseptinde inşa edilmiştir ve  bulunduğu bölgeye ulaşım imkanları oldukça iyidir.
 
  • Bölgede yapılaşma Ticari ve Sanayi ağırlıklı olup; çevresinde büyük ölçekli konut+ticaret projeleri de yer almaktadır.
  • Dükkanların yakın çevresinde Tüv-Türk Araç Muayene İstasyonu, Recep Tayyip Erdoğan Parkı, Esenyurt Belediyesi ve City Center AVM bulunmaktadır.
 
  • Terrace Mix Sitesi Doğan Araslı Bulvarına yaklaşık 800 m, Haramidere D100 kuzey yan yoluna yaklaşık 1km. mesafededir. Sitenin ortak alanlarında açık ve kapalı yüzme havuzları, spor salonu, Türk hamamı, sauna, çocuk parkı, yürüyüş yolları, kapalı otopark ve yeşil alanlar bulunmaktadır.
 
  • Satışa sunulan dükkan 172 nolu bağımsız bölüm olup yanında yer alan 170,171 ve 173 nolu bağımsız bölümler ile birleştirilerek kullanılmaktadır. Ayrıca ön cephede yer alan havuz alanına doğru hafif malzeme kullanılmak suretiyle büyüme yapılmıştır. Yerinde cafe- restaurant olarak kullanılan taşınmaz kullanım amacına uygun olarak bölümlere ayrılmış ayrıca wc ve mutfak mahalli imal edilmiştir. Dükkan giriş kapısı ve vitrini alüminyum doğrama profilden imal edilmiştir. Zeminleri seramik kaplama, duvarları kısmen dekoratif tuğla ve kısmen ahşap kaplamadır Isınma elektrikli ısıtıcılar ile sağlanmaktadır.



Bu ilan Emlak Asistanım CRM Programı tarafından otomatik entegre edilmiştir.

Ana Bilgi

Oda / Bölme1
Yapının DurumuIkinci El
Kullanım DurumuKiracılı
Bulunduğu KatZemin
IsıtmaYok
Yakıt TipiElektrik
İnşa Yılı2015
Yapının YönüGüneyBatı
Aidat1600 TL
Krediye UygunEvet

İstanbul / Esenyurt

HACER AKGÜN MARİNO
Gayrimenkul Danışmanı
PARTNERS GAYRİMENKUL A.Ş. Satılık İş Yeri Dükkan ESENYURT TERRACE MİXDE SATILIK 50 m2 DÜKKAN İstanbul Esenyurt - - 2,400,000 TL PARTNERS GAYRİMENKUL A.Ş.,,esenyurt,terrace,mixde,satilik,50,m2,dukkan,istanbul,esenyurt,-,-,is,yeri,dukkan,satilik, PARTNERS GAYRİMENKUL A.Ş. ESENYURT TERRACE MİXDE SATILIK 50 m2 DÜKKAN İstanbul Esenyurt - - İş Yeri Dükkan Satılık