İSTEB KURUCU VE BAŞKANI ULVİ ÖZCAN İSTANBUL TİCARET ODASI 21. MESLEK KOMİTESİ BAŞKAN ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Türkiye’nin ilk emlak acenteleri kooperatifi İSTANBUL EMLAK BROKERLERİ KULÜBÜ – İSTEB 3. Genel kurulunu 3. yaş günü 7 Mart 2022 günü Kandilli Cemile Sultan Korusu’nda yaptı.

https://www.gayrimenkulhaber.com/guncel/isteb-kurucu-ve-baskani-ulvi-ozcan-istanbul-ticaret-odasi-21-meslek-komitesi-baskan-adayligini-acikladi/

 

Türkiye’nin ilk emlak acenteleri kooperatifi İSTANBUL EMLAK BROKERLERİ KULÜBÜ – İSTEB 3. Genel kurulunu 3. yaş günü 7 Mart 2022 günü Kandilli Cemile Sultan Korusu’nda yaptı.

Mevcut yönetim kurulu ve denetim kurullarının güven tazelediği ibra edildi. Genel kurulda İstanbul Ticaret Odası Meslek Organları seçimlerinde Gayrimenkul Hizmetleri Meslek Komitesinde Başkan ve Meclis Üyeliğine adaylığını açıklayan İSTEB Başkanı Ulvi Özcan yaptığı konuşmada : ‘’Bu gün meslek komitesi başkan ve meclis üyeliğine adaylığımı açıklarken bu açıklamayı bireysel bir açıklama olarak değerlendirmeyiniz. Bu ‘’BİZ’’ hareketinin adaylık açıklamasıdır. Burada sektörle ilgili umutları olan herkesi temsilen adayım, kaygıları olan hepimiz adayız aslında .Şu anda beraber strateji oluşturmak ,planlama yapmak üzere bir ‘’İcra kurulu’’ oluşturduk. Bu icra kurulunda sektörün iyi tanıdığı, güven duyduğu çok değerli arkadaşlarım;   Akın Uzunoğlu, Neşecan Çekici, Dr. Ahmet Büyükduman, Ahmet Bircan, Ayla Erdim, Murat Ergin ve Mustafa Ersu Altınkök’de yer aldı. Bu icra kurulumuz ile ilgili herkesle çok iyi iletişim kuracağız, organizasyonlar yapacağız, ve ihtisas komiteleri kuracağız. İstanbul Ticaret Odası seçimlerine giden süreçteki çalışmalarımız yakın zamanda www.HedefSayginEmlakciilk.org adresimizde ve sosyal medya hesaplarımızdan paylaşılacaktır ; ‘’Bu süreçte tüm meslektaşlarımızın öneri ve fikirlerine açık olacağız..’’dedi.

PARTNERS GAYRİMENKUL A.Ş. İSTEB KURUCU VE BAŞKANI ULVİ ÖZCAN İSTANBUL TİCARET ODASI 21. MESLEK KOMİTESİ BAŞKAN ADAYLIĞINI AÇIKLADI PARTNERS GAYRİMENKUL A.Ş.,Türkiyenin, ilk, emlak, acenteleri, kooperatifi, İSTANBUL, EMLAK, BROKERLERİ, KULÜBÜ, –, İSTEB, 3,Genel, kurulunu, 3,yaş, günü, 7, Mart, 2022, günü, Kandilli, Cemile, Sultan, Korusunda, yaptı,https//wwwgayrimenkulhabercom/guncel/istebkurucuvebaskaniulviozcanistanbulticaretodasi21meslekko PARTNERS GAYRİMENKUL A.Ş. Türkiye’nin ilk emlak acenteleri kooperatifi İSTANBUL EMLAK BROKERLERİ KULÜBÜ – İSTEB 3. Genel kurulunu 3. yaş günü 7 Mart 2022 günü Kandilli Cemile Sultan Korusu’nda yaptı. https://wwwgayrimenkulhabercom/guncel/isteb-kurucu-ve-baskani-ulvi-ozcan-istanbul-ticaret-odasi-21-meslek-ko