İSTEB Başkanı Özcan: İTO Meslek Komitesinde adayım

İSTEB Başkanı Ulvi Özcan, Kasım ayında yapılması beklenen İstanbul Ticaret Odası (İTO) organ seçimlerinde Gayrimenkul Hizmetleri Meslek Komitesi Başkan ve Meclis Üyeliğine aday olduğunu açıkladı. Özcan, “Benim adaylığım sembolik bu İSTEB’linin adaylığı, emlak sektöründe derdi olanların adaylığı” dedi

https://www.yeniesnaf.com/haber/10140/isteb-baskani-ozcan-ito-meslek-komitesinde-adayim.html

İSTEB tarafından düzenlenen toplantıda konuşan Başkan Ulvi Özcan üyelere seslenerek, “Daha önce sizlerle görüşerek ‘olur’unuzu aldım buradan da açıklıyorum; “Kasım ayında yapılacak olan İTO Meslek Organları seçiminde 21 numaralı Gayrimenkul Hizmetleri meslek komitesinden başkan ve meclis üyeliğine adayım” dedi. Kendisinin adaylığının sembolik olduğunu burada İSTEB’linin adaylığının söz konusu olduğunu ifade eden Özcan, “Bu aynı zamanda İSTEB’linin adaylığı, emlak sektöründe derdi olanın adaylığı” diye konuştu.
İCRA KURULUNU AÇIKLADI
Özcan konuşmasına şöyle devam etti: “Kiminle yol alacağız, performansıyla ve uygun olduğunu  düşündüğümüz adaylar oylama sonucunda ortaya çıkacak. Bir yapı oluşturmaya gayret ediyoruz. 8 kişilik icra kurulu oluşturduk. Bu kurulda sektörümüzün değerli isimleri Akın Uzunoğlu, Mustafa Ersu Altınkök, Ahmet Bircan, Ahmet Büyüktıman, Neşecan Çekici, Ayla Erdiva, Murat Ergine yer alıyor. Bu kurulumuzla seçim stratejimizi belirleyecek, planlamamızı yapacağız. Sonrasında 8 ayrı çalışma grubu oluşturacağız. Ben bu çalışma grubunda sizleri de görmek istiyorum. Bu gruplarda sadece İSTEB’liler olmayacak, sektörde işini iyi yapan ve saygınlık kazanmış ne kadar dostumuz varsa onları da aramızda görmek istiyoruz. 
LİDERLİK DEĞİL HİZMETKARLIK 
Tüm bu sürece liderlik meselesinden öte hizmetkarlık meselesi olarak gören sektörümüzdeki tüm arkadaşlarımızı bir arada görmek istiyoruz. İSTEB olarak hiçbir yere talip değiliz ama İSTEB’liler olarak büyük yerlere talibiz. Biz inanıyoruz ki sektörün lokomotifi İSTEB’liler olacaktır. Bu nedenle sizlerin bu çalışma gruplarında yer almasını önemsiyoruz.
DİYET ÖDEMEK YOK
Bu süreçte mali yapımızı hemen herkes biliyor. Büyük bütçelerle bu sürece hazırlanmayacağız. Kimseden büyük bağışlar beklemiyoruz. Destekleri 1000-10000 TL arasında sınırlı tuttuk. Çünkü biliyoruz ki büyük bağışlar olursa yarın bunun diyeti olacak. Kimseye diyet ödememek için hepimizin katkısının olmasını önemsiyoruz. Destek veren arkadaşlarımızı web sayfamızdan yayınlayacağız.”  
YAPMAYACAKLARINI SINIRLADI
İSTEB Başkanı Özcan, yapacakları çalışmalarla ilgili kapsamlı bir rapor hazırladıklarını ve bunu ayrıca duyuracaklarını belirtirken, “Ancak yapmayacaklarımızı şimdiden sizlerle paylaşabilirim” dedi ve şöyle devam etti: “Seçildikten sonra sektöre sırtımızı dönmeyeceğiz. Seçimden seçime meslektaşımıza gitmeyeceğiz. Kazanın biziz kibriyle ortak akıldan uzak olmayacağız. Emlak sektörünün lideri değil; temsilcisi, hizmetkarı olacağız.” 
UMUT OLMAK İSTİYORUZ
İSTEB Başkanı Özcan konuşmasını şu sözlerle tamamladı: “Değerli dostlar çalışma ve umut bu kadronun ortak özelliği, bu da ben değil biz olmak. Hep beraber çalışmak, sektörümüz için umut olmak, hep beraber çalışacağız, hep beraber kazanacağız. Bizim için mesele biz olmaktır. Bugüne kadar biz olmanın desteğini hepinizden gördük bunun için özellikle sizlere teşekkür ediyorum.”

PARTNERS GAYRİMENKUL A.Ş. İSTEB Başkanı Özcan: İTO Meslek Komitesinde adayım PARTNERS GAYRİMENKUL A.Ş.,İSTEB, Başkanı, Ulvi, Özcan, Kasım, ayında, yapılması, beklenen, İstanbul, Ticaret, Odası, (İTO), organ, seçimlerinde, Gayrimenkul, Hizmetleri, Meslek, Komitesi, Başkan, ve, Meclis, Üyeliğine, aday, olduğunu, açıkladı,Özcan, “Benim, adaylığım, sembolik, bu, İSTEBlinin, adaylığı, emlak, sektörü PARTNERS GAYRİMENKUL A.Ş. İSTEB Başkanı Ulvi Özcan, Kasım ayında yapılması beklenen İstanbul Ticaret Odası (İTO) organ seçimlerinde Gayrimenkul Hizmetleri Meslek Komitesi Başkan ve Meclis Üyeliğine aday olduğunu açıkladı. Özcan, “Benim adaylığım sembolik bu İSTEB’linin adaylığı, emlak sektörü