ÇİFTLİK EVLERİNİZ BU FİKİRLERLE DAHA GÖZ ALICI!

 

 

Çiftlik evi tarzı ev dekorasyonu  için basit rustik mobilyalar alın. Bir kanepe, sandalye, bir sehpa ya da bir yemek masası ;depolama ve rahat hissetmeniz için bir halı ve hasır sepetler tercih edin; açık güneşlikler de ise şekerleme için harika bir fikir vardır. Bunun yanı sıra ev tekstili ve aksesuarlar ile dekorasyona parlak dokunuşlar ekleyin; sarı, yeşil, turuncu veya kırmızı –  güneşli bir günde onlar evinizde ışık ile  parlayacaktır. Fransız çiftlik tarzı istiyorsanız, badanalı duvar dekoru tercih edin ve ahşap eskitme şık mobilyalar.
Ayrıca Amerikalıların Country Farmhouse diye adlandırdıkları dekorasyon stili çiftlik evleriniz için vazgeçilmez olcaktır. English Country , French Country ve Amerikan Country stillerinin birleşimi olan Farmhouse Country dekorasyon stiliyle sade, sıcak, rüstik ve doğal atmosferler yaratabilirsiniz. Bu stilin ana fikri doğadaki ve çevremizdeki elementleri günlük hayatımıza dahil ederek cozy ve dinlendirici yaşam alanları yaratmak. Ahşap yerler, koton gibi doğal kumaşlarla kaplı mobilyalar, antika görünümlü metaller, floral desenler, ahşaptan yapılmış büyük parça mobilyalar ve evin her köşesinde bahçeden toplanmış çiçeklerle farklı aranjmanlar ve lokal bit pazarlarından toplayabileceğiniz vintage parçaları aksesuar olarak kullanabilirsiniz.

PARTNERS GAYRİMENKUL A.Ş. ÇİFTLİK EVLERİNİZ BU FİKİRLERLE DAHA GÖZ ALICI! PARTNERS GAYRİMENKUL A.Ş.,ÇİFTLİK, EVLERİNİZ, BU, FİKİRLERLE, DAHA, GÖZ, ALICI,Çiftlik, evi, tarzı, ev, dekorasyonu, için, basit, rustik, mobilyalar, alın, Bir, kanepe, sandalye, bir, sehpa, ya, da, bir, yemek, masası, depolama, ve, rahat, hissetmeniz, için, bir, halı, ve, hasır, sepetler, tercih, edin, açık, gün PARTNERS GAYRİMENKUL A.Ş. ÇİFTLİK EVLERİNİZ BU FİKİRLERLE DAHA GÖZ ALICI! Çiftlik evi tarzı ev dekorasyonu için basit rustik mobilyalar alın Bir kanepe sandalye bir sehpa ya da bir yemek masası ;depolama ve rahat hissetmeniz için bir halı ve hasır sepetler tercih edin; açık gün