Günlük hayatın stresinden uzaklaşmak, kendilerine özel bir dünya kurmak, Müstakil bir eve sahip olmak isteyenler !!!!


Bahçeli, müstakil bir ev satın alırken nelere dikkat etmelisiniz? 
Gayrimenkul Danışmanlarımız sizler için yanıtladı.
Gayrimenkulün imara uygun olup olmadığını kontrol etmelisiniz.
Bahçeli müstakil bir ev alırken; yapının üzerinde herhangi bir haciz veya ipotek gibi kısıtlayıcı durumlar olup olmadığını, yapı ruhsatını kontrol etmelisiniz. 
Arazi üzerinde yapılan keşif çok önemlidir ve titiz davranılması gerekir. Beğendiğiniz müstakil evin bahçesi bir başkasının mülkü olabilir. Bahçenin tapuya dahil olup olmadığı önemlidir. Bu bağlamda gayrimenkulü ve arazisini, tapudaki bilgileri de alarak karşılaştırın. Bilgilerin bire bir aynı olması gerekmektedir. Tapu bilgilerinde, açık ya da kapalı otoparkı, sosyal tesis payına, bahçe payı bulunuyorsa bunlara dikkat etmelisiniz. 
Bölgedeki benzer özelliklerdeki diğer Emlakların fiyatlarını ve özelliklerini araştırmalısınız.
Bölgedeki Emlak vergisi fiyatlarını bilmelisiniz.
Gayrimenkulün depreme dayanıklı olup olmadığını kontrol etmelisiniz.
Gayrimenkulün bulunduğu çevreyi hakkında ilgi edinin.
Lokasyonu, market, hastane, okul gibi noktalara uzaklığını dikkate alın. 
Almaya karar verdiğiniz, Gayrimenkulün elektrik, su, doğal gaz gibi, emlak ve çevre temizlik vergisi, site yönetimine aidat borcu olup olmadığını kontrol edin.
VEYA bunların hepsini yapmak yerine;
Gayrimenkul hakkında, bölge hakkında yeterli bilgiye sahip bir profesyonele danışmak olmalıdır. Danışmanlığına ve bilgisine güvendiğiniz gayrimenkul profesyonelleri sizleri her adımda bilgilendirecek ve yönlendirecektir. 

 

PARTNERS GAYRİMENKUL A.Ş. Günlük hayatın stresinden uzaklaşmak, kendilerine özel bir dünya kurmak, Müstakil bir eve sahip olmak isteyenler !!!! PARTNERS GAYRİMENKUL A.Ş.,Günlük, hayatın, stresinden, uzaklaşmak, kendilerine, özel, bir, dünya, kurmak, Müstakil, bir, eve, sahip, olmak, isteyenler, Bahçeli, müstakil, bir, ev, satın, alırken, nelere, dikkat, etmelisiniz, Gayrimenkul, Danışmanlarımız, sizler, için, yanıtladı, Gayrimenkulün, imara, uygun, ol PARTNERS GAYRİMENKUL A.Ş. Günlük hayatın stresinden uzaklaşmak, kendilerine özel bir dünya kurmak, Müstakil bir eve sahip olmak isteyenler !!!! Bahçeli müstakil bir ev satın alırken nelere dikkat etmelisiniz Gayrimenkul Danışmanlarımız sizler için yanıtladı Gayrimenkulün imara uygun ol