Angelina Jolie ve Brad Pitt çiftinin yeni villası!

 

 

Dünyanın birçok yerinde gayrimenkulleri olan ünlü çift Mayorka'da da bir villa sahibi oldu.

Angelina Jolie ve Brad Pitt'in, dünyanın en gözde tatil merkezlerinden biri olan adanın Andratx kasabasında Akdeniz manzaralı bir villa aldığı belirtildi.

Mayorka'nın yerel gazetesi Diario de Mallorca'nın haberine göre ünlü emlak komisyoncusu Alessandra Proto, bu bölgede çifte bir villa bulmakla görevlendirildi.

Proto da sonunda bu villayı buldu ve ünlü çiftte 2.65 milyon sterlin ödeyerek satın aldı.

Toplam 8 yatak odası olan villanın büyük bir bahçesi ve yüzme havuzu da bulunuyor. Geniş oturma odası ise Akdeniz manzaralı.

 

PARTNERS GAYRİMENKUL A.Ş. Angelina Jolie ve Brad Pitt çiftinin yeni villası! PARTNERS GAYRİMENKUL A.Ş.,Angelina, Jolie, ve, Brad, Pitt, çiftinin, yeni, villası,Dünyanın, birçok, yerinde, gayrimenkulleri, olan, ünlü, çift, Mayorka'da, da, bir, villa, sahibi, oldu, Angelina, Jolie, ve, Brad, Pitt'in, dünyanın, en, gözde, tatil, merkezlerinden, biri, olan, adanın, Andratx, kasabasın PARTNERS GAYRİMENKUL A.Ş. Angelina Jolie ve Brad Pitt çiftinin yeni villası! Dünyanın birçok yerinde gayrimenkulleri olan ünlü çift Mayorka'da da bir villa sahibi oldu Angelina Jolie ve Brad Pitt'in dünyanın en gözde tatil merkezlerinden biri olan adanın Andratx kasabasın