Fındıklı'nın renkli merdivenleri yenileniyor!

Fındıklı Salı Pazarı Yokuşu'ndaki renkli merdivenler yenileniyor.

Beyoğlu Belediyesi'nce başlatılan çalışmada renkli merdivenlerin yıkılıp yedinden yapılacağı öğrenildi. Büyük ilgi gören merdivenler bir kaç gün sonra sabah griye boyanmış bulundu. Olay sosyal medyada yayılıp tepki büyüyünce, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan merdivenleri tekrar eski haline getirtmek için harekete geçti, destek için boyasını, fırçasını alan Fındıklı'ya koştu. O merdivenlerle, Türkiye'nin dört bir yanında merdivenler gökkuşağı renklerine boyandı.
Salı Pazarı Yokuşu, dün dozer sesleriyle çınladı. Beyoğlu Belediyesi dozerleri, Fındıklı'dan başlayarak rengarenk boyanmış merdivenlerin basamaklarını tek tek yıkmaya başladı.
Yıkım çalışması, sosyal medyada yeniden büyük yankı buldu. Yüzlerce mesaj paylaşılırken bazı kişiler protesto için merdivenlere koşunca, merdivenlerin yaratıcısı Çetinel, merdivenlerin yenilenmesini kendilerinin istediğini belirterek, “Halkımız endişe etmesin, çok daha güzel yapılacak” dedi. Çetinel, doğal gaz, elektrik, su, kanalizasyon gibi alt yapı çalışmaları bittikten sonra, merdivenlerin yeniden ve eskisinden de güzel yapılacağını belirtti.

KAYNAK : Emlakdream

PARTNERS GAYRİMENKUL A.Ş. Fındıklı'nın renkli merdivenleri yenileniyor! PARTNERS GAYRİMENKUL A.Ş.,Fındıklı, Salı, Pazarı, Yokuşu'ndaki, renkli, merdivenler, yenileniyor, Beyoğlu, Belediyesi'nce, başlatılan, çalışmada, renkli, merdivenlerin, yıkılıp, yedinden, yapılacağı, öğrenildi, Büyük, ilgi, gören, merdivenler, bir, kaç, gün, sonra, sabah, griye, boyanmış PARTNERS GAYRİMENKUL A.Ş. Fındıklı Salı Pazarı Yokuşu'ndaki renkli merdivenler yenileniyor. Beyoğlu Belediyesi'nce başlatılan çalışmada renkli merdivenlerin yıkılıp yedinden yapılacağı öğrenildi Büyük ilgi gören merdivenler bir kaç gün sonra sabah griye boyanmış